Om oss

Vi är båda Auktoriserade Redovisningskonsulter och har en lång ekonomisk erfarenhet från tidigare anställningar inom en rad olika branscher, sedan hösten 2010 har vi drivit redovisningsverksamhet i egna bolag.

Nu har vi ADDERAT våra bolag och startat Addera Ekonomi AB.

Vi tror på samarbete och att vi tillsammans blir ännu starkare och effektivare och därmed redo att möta en spännande och utvecklande framtid.

Branschen är under stark utveckling och förändringens vindar blåser inom den ekonomiska världen, både när det gäller nya regler och nya arbetssätt. 

Att vara Auktoriserade Redovisningskonsult innebär att vi har en gedigen ekonomisk utbildning och lång praktisk erfarenhet. Vi är anslutna till SRF – Sveriges Redovisningskonsulters Förbund – den ledande branschorganisationen för redovisningskonsulter. Förbundets tillsyn och krav på bland annat ansvarsförsäkring, kvalitetskontroll och fortbildning gör att Du som kund får en trygg och seriös samarbetspartner.

Vi tycker att redovisning är väldigt roligt och vi kommer jobba som ett team och lotsa dig fram i den ekonomiska djungeln. 

Kristina och Malena

Dela på...