Referenser Addera Ekonomi

Referenser

”När vi startade Foodit 1998 så skötte vi bokföringen själva. Under åren har vi också anlitat andra bokföringskonsulter. Inget kan jämföra sig med den noggrannhet och professionalitet som Addera Ekonomi. Kristina är vår outsourcade ekonomichef som hjälper oss med ekonomisk strategi, bokslut, deklaration. Addera Ekonomi fungerar som vår ekonomiavdelning såväl som vårt lönekontor. Addera Ekonomi finns alltid vid vår sida med den stöttning vi behöver.”

Per-Anders Ek - VD Foodit 

 

” Vi på Newtec kan varmt rekommendera Adderas tjänster. Dom hjälper oss med bokföring, lönehantering, skattefrågor mm. Vi sökte efter en bra partner och hittade det i Addera Ekonomi. ”

Björn Nordgren- Newtec Industriservice AB 

 

 

"Vi har arbetat med Malena Nilsson sedan vårt bolag Cogency AB bildades 2012. Malena har varit en ovärderlig resurs när det kommer till allt från löpanderedovisning till bolagsfrågor såsom köp och försäljning av verksamheter. När Addera Ekonomi bildades 2014 fortsatte vi naturligtvis det goda samarbetet. Nu har vi tillgång till ännu mer kunskap och erfarenhet genom Adderas team, något vi ser som ett stort plus!" 

Camilla Steen, Cogency AB

Dela på...